czwartek, 23 czerwca 2016

  • SZPARAGI ZIELONE LUB BIAŁE
  • SZYNKA DŁUGO DOJRZEWAJĄCA LUB BOCZEK
  • CYTRYNA
  • OLEJ,OLIWA
  • SÓL,PIEPRZ,CUKIER                           
SOS:
  • MASŁO 100 G.
  • MLEKO OKOŁO 50 ML.
  • SEREK TOPIONY 2 SZTUKI OKOŁO 200 G.
  • KOPEREK ŚWIERZY
SZPARAGI UMYĆ I OBRAĆ,ZROBIĆ VINEGRET I POZOSTAWIĆ W NIM SZPARAGI PRZEZ JAKIŚ CZAS
ZAWINĄĆ W BOCZEK LUB SZYNKĘ
GRILLOWAĆ,LUB ZAPIEKAĆ ,AŻ BOCZEK SIĘ ZRUMIENI ;-)

SOS,ROZPUŚCIĆ MASŁO NA MAŁYM OGNIU,DODAĆ MLEKO I SEREK
MIESZAĆ CAŁY CZAS ŻEBY SEREK NAM SIĘ IDEALNIE ROZPUŚCIŁ,DODAĆ PIEPRZ I KROJONY KOPEREK(DO SOSU NIE DODAJĘ SOLI,SEREK DODAJE NAM SMAKU)
SmaczneGo :-)))


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz