czwartek, 23 czerwca 2016

ZUPA OGÓRKOWA Z PULPECIKAMI ;-)

  • OGÓRKI KISZONE 500G.
  • WŁOSZCZYZNA PASKI 450G.
  • WYWAR 1,75-2 LITRY
  • ŚMIETANA DO ZUPY 18  400 ML.
  • KOPEREK,SÓL,PIEPRZ
  • 2-3 DUŻE ZIEMNIAKI
    PULPECIKI DO ZUPY
  • MIĘSO MIELONE 450 G
  • CZOSNEK 2 ZĄKI
  • NATKA PIETRUSZKI
  • JAJKO
  • BUŁKA TARTA 3-4 ŁYŻKI 
  • SÓL,PIEPRZ
CZOSNEK I NATKĘ PIETRUSZKI SIEKAMY
DODAJEMY DO MIĘSA,RESZTĘ SKŁADNIKÓW RÓWNIEŻ DODAJEMY I WYRABIAMY W MISCE NA JEDNOLITĄ MASĘ
PULPECIKI DOPRAWIAMY I FORMUJEMY WEDLE UZNANIA ,MNIEJSZE LUB WIĘKSZE KULKI ;-))) SmaczneGo

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz